Noniin, niin siinä vaan kävi että 4 kuukautta ei sitten riittänytkään mulle Alicantessa oleskeluun. Muutama päivä sitten laskeuduin uudelleen Alicanten lentokentälle ja tällä kertaa ois aikomus viipyä vähän pidempään eli 4 vuotta. Aloitan sosiaalityön opiskelut tuossa yliopistolla parin viikon päästä ja Suomeen ois tarkotus tulla takas sitten ihan valmiin tutkinnon kanssa. 

Nämä ensimmäiset päivät on menny ihan käytännön asiota järjestellessä. Viime vuoteen verrattuna tulo on ollu huomattavasti helpompaa, koska tunnen jo kaupungin ja yöpaikkakin on. Asutaan tällä hetkellä nyt täällä Manun vanhempien luona, mutta muutetaan meidän omaan kämppään luultavasti ens viikolla. Käytiin just tänään kattomassa sitä asuntoa, johon muutetaan ja se on aivan ihana:) Ja myös aivan liian iso meille, mutta ei se mitään:D Vuokrataan se Manun serkulta, joten saadaan pikkasen alennusta vuokrasta, ja maksetaan siis vaan 400 e/kk + vesi ja sähkö:) Tosi halvalla päästään kyllä sen suhteen. 

Vähän vaikiampaa on ollu yrittää hoitaa kaikkia paperijuttuja. Ollaan yritetty hakea espanjalaista opintotukea ja Manun osalta se onkin jo onnistunut mutta mää oonki sitten vähän vaikeampi tapaus. Koska oon suomalainen niin tarviin ulkomaalasille tarkotetun sosiaaliturvanumeron ja sen vuoksi jouduttiin eilen päivystämään koko aamu ja aamupäivä poliisilaitoksella. Saatin se sosiaaliturvanumero, mutta nyt tarviinkin sitten vielä jonkun toisen numeron josta meillä kummalakaan ei oo hajuakaan mikä se on. Eli täytynee varmaan tehdä uusi reissu sinne poliisiasemalle.... Ollaan myös järjestelty paperit yliopistoa varten. Manu on ihan hirveen järjestelmällinen, toisin kun minä, ja se pisti mut esim. tekemään itelle lukujärjestyksen ja kaikki:D Tuli ihan olo ku ois menossa ekaa päivää kouluun ala-asteella. Mutta se on oikeesti tosi hassua, että täällä yliopistossa kurssit menee sillain että ne on joka viikko siihen samaan aikaan ja niissä on aina pakko olla läsnä. Eli onhan se vähän semmonen ala-astemeininki.  

Mutta ollaan me onneksi ehditty vähän rentoutuakin. Eilen käytiin Benidormissa Terra Mitica-huvipuistossa. Oltiin siellä yhteensä 10 tuntia ja voi että ku oli väsymys sen kymmenen tunnin jälkeen:D Mutta oli kyllä huippua! Siellä oli paljon semmosia vesilaitteita, niinku tukkijoki, jossa kastuu. Täällä ne on ehkä vähn kivempia kun suomessa, koska täällä on niin paljon kuumempi. Meidän piti kyädä ehkä noin 15 kertaa siinä tukkijoen tapasessa laitteessa, koska Manu halus saada sellasen kuvan, jota ne siellä huvipuistossa ottaa eikä sille kelvannu mikäään niistä kuvista!:D Mutta loppujen lopuksi ostettiin sitten semmonen kuva, josta tuli oikeesti aika hyvä:) Siellä oli myös semmonen älyttömän iso vuoristorata joka oli aivan huippu! Se oli niinku Lintsin se vanha vuoristorata mutta ainakin 4 kertaa korkeempi ja isompi! Vitsi se oli siisti! Ja kaikista parasta ehkä oli se, että Manu, joka pelkää korkeita paikkoja ja vuoristoratoja, tuli mun kanssa sinne ja sano ensimmäisen kierroksen jälkeen että mennään uudestaan! Käytiin sitten loppujen lopuksi 4 kertaa siinä vuoristoradassa:D Tultiin takas kotiin joskus 12 jälkeen yöllä ja oltiin molemmat ihan kuolleita. 

Tänään sitten nukuttiin pitkään, käytiin aamulla lenkillä ja iltapäivällä käytiin kattomassa sitä meidän tulevaa asuntoa. Maanantaina käydään allekirjottamassa se vuokrasopimus ja muutto on luultavasti sitten joskus ens viikolla. Toivottavasti mahdollisimman pian päästäis muuttamaan:) Manu lähti vähän aikaa sitten pelaamaan pokeria kavereitten kanssa ja mää otan vähän lepiä täällä kotona. Nyt pitää vähän opiskella ennen ku menee nukkumaan:) Mulla on vielä lukematta sellanen 10-sivunen teksti jonka oon saanu yliopistolta luettavaksi ennen varsinaisten kurssien alkamista. Eli jos sitä nyt alkais työstämään.... Huoh. No eiköhän se siitä:) 

Kirjottelen myöhemmin sitten lisää.

Laura:)