Eilen tultiin ja kiiretta tassa tosiaan pitany nama kaks paivaa ku kamppaa ollaan etitty. Meidan hostellissa piti olla tosiaan netti, mutta yllatys yllatys se ei toiminu ja joudutaan kaymaan netissa tammosessa kamysessa nettikahvilassa. Onneks kuitenki 50 senttia vaan maksaa tunti niin ei silleen oo paha. Kuitenkin joudutaan taalla netissa kaymaan aika paljon kun aika lailla sahkopostin valityksella ollaan jouduttu noita asuntojuttuja hoitamaan.

Toinen hyva tapa miten taalla saa yhteytta asunnonvalittajiin niin on vaan kavella kadulla sellasella alueella josta sen asunnon haluaa. Keskustan alueellaki ku kavelee niin koko ajan tulee vastaan asuntoja joitten seinassa vaan lukee etta "vuokrataan" ja sitte siina vaan on puhelinnumero. Eilettain tosiaan paastiin kattoon yhta kamppaa silla tavalla etta kaveltiin vaan tossa keskustassa ja siina oli semmonen "alquilar"-kyltti ja parvekkeella seiso joku mies. Charlotte vaan huus sille eta "vuokraatko asuntoa" ja se vastas etta joo ja sitte me vaan mentiin sisaan kattoon. Kamppa oli sinansa ihan hyva, ongelmana vaa oli se etta se mies asu siina asunnossa myos ite :D Se oli sellanen varmasti yli 50 vuotias tosi epailyttavan nakonen mies niin aateltiin etta joo eipa tasta sitten sen enempaa.

Tanaan kaytiin myos kattoon yhta kamppaa. Seki oli sellanen etta se vuokranantaja asu siina myos ite lapsensa kanssa. Nainen oli ehka joku 40 vuotias ja tytto varmaan joku 12. Ihan kiva kamppa oli seki, mutta ajateltiin viela harkita asiaa ku tosiaan olisi ehka vahan mukavempi asua joittenki nuorten kanssa... Huomiseksi ollaan sovittu yks tapaaminen ja sen suhteen mulla on odotukset tosi korkealla! Se tyyppi ainaki vuokraa vaan opiskelijoille, joten siella saatais sitten nuorten kanssa asua. Kasittaakseni se on 3 hengen solu, jossa 2 huonetta vapautuu siis ens viikolla. Saatiin siita jo kuvia sahkopostiin ja tosi kivalta vaikutti! Toivottavasti huomennaki tykataan viela ja saadaan se! On nimittain vahan ehka sterssaavaa tama tammonen asunnon ettiminen

Ois vaikka hirveesti kerrottavaa mutta en nyt viiti tassa kertoa hirveen pitkasti ku Charlotte tuossa vieressa oottaa etta paasee koneelle :D Ostetaan aina yhteista netti aikaa ja meika on tassa kirjotellu jo ties kuinka kauan. Mutta joo, tosiaan kaupunki on tosi kiva ja kauhusekanaariot siita etta espanjalaiset ei puhu ollenkaan englantia ei oo onneksi pitany kylla niin paljon paikkaansa ku luulin! Mutta siita joskus myohemmin lisaa.

Hasta luego! :)

Laura