Alicantessa taas! Ei vissiin tullu blogissa mainittua, mutta tosiaan tehtiin siis Madridin matka. Hahah. Hassua, että jäi mainitsematta. Mutta tässä vähän tarinaa reissusta sekä reissua edeltävästä viikonlopusta :)

Perjantaina olin siis Karolinan luona, kun Karolinan kämppiksellä oli ne synttärit. Oli kyllä tosi hauskaa! Oli hirveesti kaikkea hyvää syötävää ja juotavaa, sekä hyvää seuraa tietenkin :) Meitä oli Karolinan ja sen kämppisten lisäksi varmaan joku 10-15 henkeä eli tosi kivasti porukkaa. Taas sai puhua espanjaa kyllä oikeen urakalla. Tosi paljon oli eri kansalisuuksia taas, esim. Espanja, Puola, Italia, Saksa... Laulettiin karaokea sitten sillain, että jokainen kansalaisuus laulo jonku yhen kappaleen omasta maastaan. Mää päätin sitten vetää Aikuisen Naisen, koska se on tosi tunnettu karaokebiisi! :D Ihmiset oli tosi hämmentyneitä ja ihmeissään ku lauloin niin hyvin. Hirveesti sain kehuja. Mutta sitten ne saamarin italialiaset rupes valittaan, että mun laulua ei hyväksytä, koska se on italialianen! :D Siis ei meikä oikeesti tienny! Mutta kuulemma se on siis alkuperäisversiolta italialainen laulu! :o Mutta jep, oli kyllä hauska ilta.

Lauantaina nukuin sitten pitkään ja ei kait päivällä oikeestaan mitää erikoista tapahtunut. Illalla mentiin sitten ulkona käymään Loten kanssa. Oltiin Loten, Rodrin, Noelian, Fundan ja sitten yhen toisen suomalaisen Laura kanssa. Istuttiin eka puistossa pussikualjalla jonku aikaa, ja siitä mentiin sitten Carpeen ja Cintaan. Ei siinä mitään erikoista  tapahtunut, perusilta. Tanssittiin paljon ja lähettiin kotiin :D

Sunnuntaina, mitä tapahtui päivällä? En muista. Varmaan nukuin sillonkin aika myöhään ja kävin sitten aika pitkällä lenkillä. Sunnuntai-iltana lähettiin Manun kanssa käymään Benidormissa!! :D Hahahaa. Meillä on ollu sunnitteilla vaikka kuinka kauan lähteä siellä käymään Manun kanssa ja nyt sitten toteutettiin se. Manu ehotti ja mää sitten olin että mikäpä ettei :D Lähettiin Alicantesta joskus kuuden aikaan ja puoli seittemän jälkeen oltiin siellä. Mentiin siis Manun autolla. Manu on käyny Benidormissa ehkä joku tuhat kertaa niin se sitten osas siellä näyttää vähän paikkoja. Vaikka eipä siellä kyllä paljon nähtävää ollu :D Käytiin sellasen vuoren päällä josta näkee hyvin koko kaupungin! Aika lailla se on niinku Alicante, mutta vielä vaan enemmän turistikohde. Hirveesti oli niitä kaikkia turisteille tarkotettuja pikkukauppoja. Ja paljon rantaa. Ei me siellä hirveen monta tuntia viihytty ja joskus 10 aikaan taisin olla jo kotona. 

Maanantaiaamuna sitten aamuyöstä lähettiin Loten kanssa Madridiin! Lennot makso yhteen suuntaan 22 euroa, aivan sikahalpaa! Meidän lento lähti kuudelta, joten oltiin Madridissa jo joskus 7 aikaan. Ja ku tultiin Madridiin siellä oli ihan älyttömän kylmä! Siis nollassa asteessa! Eihän se nyt varmaan sinne suomeen kuulosta pahalta, mutta huomatkaa että meillä täällä oikeesti oo muuta ku kesävaatteita. Mulla oli vaan semmonen ohut kangastakki jonka alla oli villapaita ja toppi. Oltiin niin jäässä se koko aamupäivä! Maanantaiaamu meni siinä kun yritettiin kävellä ulkona aina vähän kerrallaan ja kyädä sitten jossain sisällä lämmittelemässä. Kun vaatekaupat aukes niin käytiin sitten ostamassa ittellemme hanskat ja legginssit ja muuta lämmikettä. Mentiin meidän hostellille heti kun päästiin ja mentiin hetkeksi nukkumaan. Tämän jälkeen puettiin kaikki meidän vaatteet päälle ja lähettiin uuestaan liikenteeseen. Ei ollu enää niin kylmä kun oli saanu puettua päälle :D

Maanantai-iltapäivästä käytiin Reina Sofia-museossa. Oon käyny siellä muistaakseni kyllä aikasemminkin äitin ja Veeran ja MIkon kaa, mutta oli silti aivan mahtavaa. Löysin itestäni jonku aivan mielettömän taideintoilijan! Oli aivan älyttömästi siistejä tauluja! Just jotain Picassoa, josta meikä tykkää ihan hirveenä! Olin ihan haltioissa välillä :D Hahah. Siellä museossa vierähtikin sitten pari tuntia eikä Maanantaina keretty hirveästi enää muuta. Käytiin vähän pyörimässä siinä keskusaukiolla, kun se oli ihan meidän hostellin lähellä. En tiiä onko Madridissa normaalistikin niin paljon porukkaa liikkeellä iltasin vai oliko siellä joku tapahtuma vai mitä kun se keskusaukio oli täynnä ihmisiä jotka vaan palloili siellä. Siellä saatto kyllä ollu joku tapahtuma, koska monet vaatekaupatkin oli vielä joskus 10 jälkeen auki.... Mutta en tiiä. Madrid oli kyllä jo ihan joulutunnelmissa, joka paikassa oli jouluvalot. Maanantai-illan kohokohta oli kun nähtiin Naapureina Madridissa-sarjasta sitä Emiliota! :D Se tuli meitä supermarketissa vastaan ja saatiin sen kanssa yhteiskuvakin!

Eilen eli tiistaina oltiin tosi tehokkaita! Käytiin Palacio Realissa ja siinä sen vieressä olevassa katedraalissa. Katedraalin nimeä minä en muista, Lotelta pittää kysyä, se muistaa. Käytiin sitten myös siinä yhessä temppelissä, ootas nyt mikä sen nimi oli.... Oisko ollu Debot? :D En muista. Joku temppeli kuitenkin. Ja sitten. Käytiin myös sekä Atleticon että Realin kotistadionit. Snatiago Bernabeulla oon käyny aikasemminkin, mutta tällä kertaa käytiin myös Vicente Calderonilla! Siis ei me sisälle asti menty, tai sille kierrokselle, mutta ulkona käytiin ottaan kuva ja lähettiin pois. Santiago Bernabeulla vierähtikin sitten vähän kauemmin aikaa. Siellä oli se fanikauppa auki ja meikä sitten vähän innostu taas.......:D Espanjan maajoukkueen paita Ramosin nimellä lähti matkaan ja se on aivan älyttömän hieno! Ooon niin ylpee nyt!  Käytiin illan päätteksi sitten vielä Hard Rock cafessa ja siinä se päivä sitten aikalailla olikin. 

Tänään aamulla tultiin takas eikä siis tänään mitää erikoista enää hirveesti keretty tehä. Haluisin kirjottaa vielä lisää mutta nyt meinaa taas olla vähän kiire joten ei pysty. Lähetään nyt kattomaan Real Madridin peliä tuonne jonnekin ja siitä sitten syömään montaditoksia keskiviikkoseen tapaan. Huomenna päivä alicantessa ja perjantaiaamuna Barcelonaan! Mutta nyt menoksi!

Laura