Noniin, nyt se on sitten tapahtunut! Saatiin kämppä! Tai no mitään varsinaista vuokrasopimusta ei olla vielä allekirjotettu, mutta maksettiin varausmaksu (joka oli siis vaan 50 e molemmilta yhteensä, äiti älä huoli) ja viikon päästä saadaan muuttaa! Asunto on siis semmonen melko iso ( en osaa yhtään sanoa monta neliötä siinä on) kämppä, jossa on 3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja 2(!) vessaa/kylpyhuonetta. Oltais saatu myös se koko kämppä ittellemme jos oltais haluttu, mutta ajateltiin että ei me 3 makuuhuonetta tarvita ja halvemmalla päästään ku otetaan vaan ne huoneet. Se kolmas on huone on siis toistaseksi vapaa, mutta luultavasti siinä jossain vaiheessa tulee joku yliopisto-opiskelija. Mutta eipä tuo meitä haittaa :)

Nyt meillä on enää yks ongelma, sillä tuo kämppä tosiaan vapaa vasta 8.9 eli viikon päästä. Saadaan vielä ens yö nukkua tuolla meidän nykysessä hostellissa mutta ens yön jälkeen meillä ei oo enää yöpaikkaa! Pitää saada vielä 6 yöksi joku majapaikka, mielellään suhteellisen halpa. Onhan täällä näitä hostelleja, vaikka kuinka paljon, mutta yleensä se on yheltä ihmiseltä se joku 20 per yö niin kyllä siinä jo melkosesti rahaa menee jos joutuu viikon majottumaan. Onneksi saatiin kuitenkin sen meidän vuokraisännän kanssa sovittua, että saadaan ensimmäinen kuukausi halvemmalla, koska se on vajaa. Se vuokraisäntä on semmonen tosi mukavan olonen poliisisetä :) Meidän harmiksi se ei suostunu vuokraamaan vaan yhdeksi tai kahdeksi kuukaudeksi, joten tehdään se vuokrasopimus sitten 4 kuukaudeksi. Mutta eipä tuo toisaalta haittaa, kun se kämppä oli niin hyvä ja sisältää sekä lämmityksen että ilmastoinnin, mikä on erittäin harvinaista näissä kämpissä täällä päin. Joten 4 kuukautta se on täällä sitten viihyttävä kun kämppäkin kerta on :D

Tarkotus oli käydä tänään yliopistolla ilmottautumassa, mutta se nyt sitte jäi kun meillä oli tuo asuntonäyttö ja kaikkea siihen liittyvää., Huomenna pitää heti aamusta mennä sinne sitten. Vähän kyllä jännittää sinne mennä, koska se kampusalue on niin tuhottoman iso!  Todennäkösesti eksyn sinne :D Nii ja sain muuten tietää tänään vasta että Alicanten yliopisto ei oo Alicantessa vaan sen nimisessä kapungissa/kylässä ku Sant Vicente! Se on siis tuossa ihan vieressä ja Alicanten keskustasta on sinne matkaa varmaan joku 7 kilometriä, mutta silti ei kuulu kuulemma Alicanten kaupunkiin. Tuo on mun mielestä tosi pöljää, koska esimerkiksi Alicanten kaupunugin kartassa ei näy yliopistoa ollenkaan. Me muutetaan meidän vuokraisännän mukaan 3-4 kilometrin päähän yliopistosta, mikä on mun mielestä siis ihan käveltävissä oleva matka. En voi kuitenkaan luultavasti koskaan kävellä yliopistolle, koska täältä ei mistää saa ohjeita siihen että miten sinne pääsee kävelemällä, Turisti-infossa se mies vaan nauro mulle ku sanoin että haluaisin kävellä yliopistolle sieltä meidän kotikadulta. Se sano että se on "impossible" koska sinne ei muka mee kävelytietä ollenkaan! Mää en jotenki usko että se voi olla mahollista. Pakkohan sinne on joku tie mennä. Ainut keino on kuulemma hypätä bussiin 24 ko se menee suoraan yliopistolle. No, huomennahan sen sitten näkee että minkälainen se alue on ja pääseekö sinne mitenkään muuten. Huomenna meen kuitenki kiltisti bussilla :D

Käytiin tänään rannallaki vähän käveleen ja voi luoja sitä turistien määrää! Kunnon turistirysähän tämä kaupunki on, niinku pelkäsinkin, mutta onneksi niitä turisteja on vaan tuolla rannassa päin. Heti ku lähtee vähän rannasta pois päin niin ne turistit vähenee kummasti. Saksalaisia on paljon ja ruotsalaisiaki on ollu melko paljon. Suomalaisiaki ollaan nähty ja muun muassa siinä meijän hostellissa yöpyy semmonen suomalainen nuoripari, joitten kanssa juteltiinkin tässä yks päivä. Mutta siis varmasti on hyvä lomapaikka kaikille, koska täällä on aivan älyttömän pitkä hiekkaranta ja hirveesti kaikkia ruokapaikkoja siinä rannassa. Mitäpä sitä muuta tarvii. Keskusta on myös ihan rannan lähettyvillä. Ei oo hirveesti tullu vielä tutustuttua muuhun kuin tuohon keskusta-alueeseen ja rantaan, mutta eiköhän tässä syksyn aikana kerkeä :)

Löydettiin tosiaan tämmönen kahvila, jossa on ilmanen wifi ja molemmat ollaan omien läppärien kanssa nyt vaan tässä ihan mielissään datailtu. Pikkuhiljaa varmaan pitäs lähtä pois koska Charlotella loppu akku :D Lähdetään tästä varmaan etsimään meille hostellia, jossa asua huomisesta eteenpäin. Toivottavasti löytyy etes joku, ko se voi vähän vaikia olla löytää mitään nyt kun viikonloppu tulee.

Kuullanpa taas :)

Laura