Vähän meinaa olla koti-ikävä. Tai aika paljonkin. Luulen, että se johtuu siitä, että nyt koulu on vasta kunnolla oikeesti alkamassa ja pitäs oikeesti osata mennä kursseille ja ymmärtää siellä jotain. Tuntuu, että Suomessa kaikki oli niin helppoa. Täällä oon ihan hukassa näitten kaikkien kurssien kaa. En tiiä yhtään mitä kursseja ottasin ja näin. Tein sen mun alkuperäsen learning agreementin joskus keväällä, mutta enhän mää yhtään sen mukaan voi täällä mennä. Valitisin siihen sillon 4 kurssia, mutta 3 niistä ei nyt sitten ookkaan saatavilla, joten pitää tehä kaikki valinnat uuestaan. Ärsyttää tämmönen. 

Eilinen sosiaalityön kurssi siis meni ihan hyvin. Ei se ollu vielä mikään varsinainen luento, vaan se proffa vaan kertoi että mitä siellä kurssilla tehdään ja näin. Ymmärsin jopa jotain! :) Puhuin sen proffan kaa sitten tunnin jälkeen ja luojan kiitos se oli tosi mukava ja puhu englantia! Ymmärtääkseni mun pittää tehä joku työ, mutta saan tehdä sen englanniksi. Ja saan myös englannin kielistä kirjallisuutta, josta voin sitten lukia ne asiat joita en kurssilla ymmärrä :)

Kävin tänään Niilan ja Anssin kanssa yhellä elämäni mielenkiintosimmista kursseista. Se on siis käsittääkseni joku liikunnanopettajien kurssi, jonka aiheena on jalkapallo ja käsipallo. Kaikista parasta tässä on se, että jalkapalloa ja käsipalloa opiskellaan teoriassa :D Saatiin tänään semmoset kunnon monisteet, jossa on aivan älytön määrä kaiken maailman taktiikoita ja tekniikoita futikseen. Saatiin se kurssi suunnitelma ja esim tunnin 7. aihe on "vastahyökkäys". :D Siis eihän tällasta voi tapahtua muualla ku Espanjassa! On siinä kurssilla siis käytännön harjotteluakin, mutta mun mielestä nuo teoriatunnit on aika hauskoja :D En tosin tiiä, että jäänkö tolle kurssille, koska en taida saada sitä mitenkään hyväksi luetuksi Suomessa sosiaalityön koulutusohjelmaan :D Mieli kyllä tekis kovasti!

Väsyttää ihan sikana. Oon ollu tännään koko päivän melkeenpä koulussa. Aluksi olin yheksästä puoli kahteen, sen jälkeen päikkärit ja uudestaan koululle kuudesta seittemään. Läksyjäki olis vielä tekemättä. Onneksi on kuitenki kivoja läksyjä kun saa opiskella sitä mitä haluaa eli espanjaa :) Ollaan tässä yritetty tosiaan Loten kanssa ettiä että miten päästä sinne Barcelonaan helposti ja halvalla, mutta ei oo tuottanu tulosta. Ollaan ehkä vähän liian myöhään liikenteessä ku nuo hinnat on jo melko korkeella. Huomenna oltas tosiaan lähössä, mutta ei oo tietoa, että millä ja milloin :D Tosin Lotte jo tossa vähän puhu, että jos joskus myöhemmin lähettäs niin päästäs varmasti halvemmalla. Tottahan se olis, mutta musta ois kyllä aivan supermahtavaa nähdä Juliaa :)

Mutta pitää varmaan jatkaa tässä noitten halpalentojen ettimistä. Huomenna on onneksi vasta 12 kouluun ja pelkästään kielikurssia, joten kuulostaa ihan kivalta :) Toivottavasti kaikilla menee kaikki hyvin siellä! Haleja! <3

Laura