Moimoi vain.

Taas on mennyt muutama päivä siitä kun viimeksi kirjotin. Eipä tässä hirveesti oo mitään kummosempia tapahtunut. Urheillut oon kovasti ja opiskellaki oon yrittänyt. On tullut käveltyä, juostua, tanssittua, pelattu futista käytyä salilla ja kaikkea mahollista. Siksipä polvi alkaa taas irtisanoa itteään. Torstaina se alko, kun tein melko kovan juoksureenin. Ei siinä siis mittään pahempaa oo ku rasituksesta johtuvaa kipua, mutta se vaan on välillä tosi kipeä. Mutta mää kestän niinkuin mies ;)

Kone reistailee taas ja se on vaan tuurista kiinni, että pääsenkö nettiin vai en. Ärsyttävää. Tai no toisaalta se on hyvä, että en pääse nettiin niin ei tuu sitten jumitettua mihinkään facebookkiin, mutta kun joskus sieltä netistä oikeasti tarttisikin jotain niin on tosi ärsyttävää. Ne kerrat kun tämä romu sinne nettiin suostuu menemään, niin pitääkin sitten käyttää oikeesti hyväksi. Eli siis kirjottaa blogia.... hehe.

Keskiviikkona oli tosiaan kiva ilta Niilan, Anssin ja Loten kanssa. Montaditoksia oltiin syömässä ja olipa taas hyvää! Siitä ilta jatkui sitten Mulliganssiin ja sieltä kotiin joskus 3 aikaan oisko ollu. Torstai-aamuna heräsin aikasten ja lähin metsästämään pankkia meidän läheltä! Kyllä, asioin pankissa espanjaksi! Meillä koulun Erasmus-järjestö järjestää siis Barcelonan matkan tuossa joulukuun alussa ja sitä varten mun piti asioida pankissa. Piti käydä maksamassa se matka pankissa, jotta saan siitä toimitettua kuitin järjestölle. Sain asian hoidettua ja nyt siis Barcelona kutsuu 9-11.12! Ja ette ikinä arvaa! Meikällä on taas niin hyvä tuuri! Sillon kun oon siellä Barcelonassa niin pelataan El Clasico! Harmi vaan että se pelataan Madridissa.... :D Mutta kuitenkin, oon Barcassa sillon kun klassikko pelataan, how cool is that???? Mielissään taas :D

Torstaina ei sitten hirveesti tapahtunut muuta. Tosiaan tein sen juoksureenin josta jo sanoinkin. Tarkotus oli mennä salille mutta se on nykyään aina kiinni! En tajua. Tosi typerää. Siellä on hirveesti jotain suljettuja tilaisuuksia, esim oppitunteja ja sen takia sen on nykyään tosi paljon kiinni. Menin sitten siihen yleisurheilualueelle juokseen intervalleja. Otti kyllä koville, mutta hengissä selvisin. 

Perjantaita en hirveästi muista.  Nukuin pitkään, kävin juoksemassa vuorella, mutta en kyllä yhtään muista mitä päivällä tein.Luultavasti en siis mitään mainitsemisen arvosta. Perjantai-ilta oli kyllä kiva! Oltiin Niilan ja Anssin luona. Tällä kertaa siellä oli kuitenkin enemmänkin porukkaa kun minä, Lotte ja pojat. Thomas ja yks sen kaveri Alex oli kutsunu niitten kavereita viettämään iltaa ja jotenki koko lössi sitten päätyi Niilalle ja Anssille. Kokonaisuudessaan siellä oltiin siis me, Thomas ja Alex belgiasta, unkarilainen Adam, kreikkalainen Kristos, kanadalainen Jaime, jenkkiläinen Lee, japanilainen Yuki ja jenkkiläinen Hanna. Oli supersiistiä ku niin paljon eri kansalaisuuksia samassa. Aiemmin tunsin nuista siis vaan Thomasin, Alexin ja Adamin, joten kiva oli tutustua uusiinki kasvoihin :) Tarkotus oli vielä jatkaa siitä iltaa vielä baariin, mutta poikien luona venhätikin niin pitkäksi, että kello oli jo 5 kun päästiin sieltä ulos niin ei me sitten enää minnekään lähdetty :D

Eilen eli launtaina kävin salilla, tein ruokaa, opiskelin espanjaa, kävin kattomassa yliopiston futsaljoukkueen pelin ja sitten illan päätteksi katoin vielä Valencia-Real Madrid. Tuo futsalpeli oli kyllä aivan huikee kokemus! Olin siis yliopistolla kattomassa ja siellä oli kyllä tunnelmaa! En ois ikinä uskonu että jonku koulujoukkueen pelissä vois olla niin paljon tunnelmaa, mutta ilmeisesti espanjassa on kaikissa peleissä tunnelmaa. Oli huippua kun koulun joukkueellakin oli oma faniryhmä. Ne piti hullua mekkalaa siellä ja niillä oli rummut ja kaikki. Siis aivan mahtavaa! Muutenkin oli aivan huikee kokemus se peli. Ikinä en oo yhtään futsalpeliä käyny kattomassa, enkä tiedä futsalpelaajien taitotasosta yleensä, mutta silti voin sanoa, että huh kun oli taitavia tyttöjä! Siis Alicanten tytöt varsinkin. Ei voinu kun ihailla miten ne pysty pyöriin sen pallon kanssa ilman että se karkas mihinkään. Huuh. Alicante voitti lopulta muistaakseni 7-2. Aivan mahtavaa. Onneksi menin kattoon! Illalla sitten vielä Valencia-Real Madrid peli kruunas kaiken. Ihan kotona sitä katoin mutta silti oli tosi jännää! 3-2 päätty, mutta oli niin lähellä että ei ois päättyny 3-3. Madrid siis voitti. Ja Ramos teki maalin! Ensimmäisen kerran elämässä varmaan nään suorana kun Ramos tekee maalin! Lopussa oli vähän dramatiikkaa kun Realilla oli siis ihan viimisellä minuutilla käsivirhe rankkarialueen sisällä, mutta tuomari ei sitä huomannut... Hehee tosi outoa että selitän jostain futispelistä ihan innoissani täällä.

Okei. Tänään oon opiskellu espanjaa.Keskiviikkona on koe ja mua pelottaa niin paljon, että en pääse läpi! Pittää vaan opiskella ja opiskella ja opiskella lisää. Keskityn varmaan sanastoon, koska tuo kielioppi ei vaan onnistu vaikka kuinka yritän.....Tänään on kans tasan kuukausi jäljellä Alicantessa. Ihan hirveetä. En haluu lähtä pois! Nyt on semmonen olo että ei oo nähny vielä mitään ja nyt vaan sitten yrittään koko ajan juosta joka paikassa, että kerkeis kokea kaiken ja plääh. Tässä taas kiirellä kirjotan koska haluan lähtä kaupungissa/rannassa käymään kattomassa mitä siellä tapahtuu. Rantakojuja ainaki pitäs käydä kattomassa, jos sieltä lötyäis jotain tuliaisia suomeen... Ja aion löytää myös postilaatikot nuille korteille jotka vihdoinkin oon saanu kirjotettua! Illemmalla katotaa sitten Loten kanssa leffa, jonka lainasin kirjastosta. Espanjaksi tietenkin.

Mutta nyt siis menen taas.

Laura