3 viimeisintä iltaa/yötä ollaan oltu ulkona, joten nyt on melkonen väsy! On semmonen olo, että ei jaksa tehdä oikeen mitään, joten nyt on siis sopiva hetki blogipäivitykselle.

 

Torstai-iltana päädyttiin kuin päädyttiinkin viihteelle. Lähdettiin Loten kanssa ulos ehkä joskus 11 maissa, ja mentiin poikien kautta ku aateltiin että jos ne ois lähteny meijän mukaan. Pojat oli kuitenkin niin väsyneitä, että niistä ei ollu mihinkään, joten päädyttiin sitten Loten kanssa kahestaan keskustaan. Tarkotus oli nähä Rodria 12 Ramblalla, mutta tyypilliseen espanjalaiseen tyylin Rodri teki oharit ja ilmotti, että tulee vasta josku parin tunnin päästä ehkä. No, siinä Loten kanssa mietittiin että jaa mitäs nyt tehtäis. Kauan ei tarvinu miettiä, koska Carpen sisäänheittäjä bongas meidät siitä kadulta ja sai suostuteltua meidät siihen, että hän piirtää meille viikset ja me saadaan ilmaset drinkit. Carpessa oli siis tosiaan joku viiksi-ilta ja kaikki viiksekkäät sai ilmasen drinkin. Niin me sitten viiksiemme kanssa mentiin Carpeen ja saatiin ilmaset drinksut :D Oltiin Carpessa ihan tosi kauan! Tai joku 3 tuntia ainaki. Rodri ja Elyse tuli sinne jossain vaiheessa. Sitten myös Anssi soitti ja kysy, että missä ollaan ja seki liitty seuraan. Jatkettiin Carpesta sitten Cintaan, ja oli kyllä aivan älyttömän mukava ilta! Hirveesti porukkaa oli liikenteessä, ja aivan älyttömästi näky tuttuja. Kaikilla vaihtareilla keillä oli espanjan kielikurssi, loppu se kurssi joko keskiviikkona tai torstaina ja sen takia monet oli torstaina viihteellä. Myös semmosia näky, ketkä ei yleensä käy niin hirveesti ulkona. Esim. yhtä Manun kaveria Victoria näin ja oli aivan älyttömän mukavaa, koska en oo nähny sitä niin pitkään aivaan ja se on aivan huippu tyyppi! Oli kyllä kivaa :)

Perjantaina oltiin molemmat Loten kanssa väsyneitä, mutta aateltiin, että pakkohan se on varmaan ulos lähtä illalla kun on kuitenkin perjantai :D Mentiin joksikin aikaa hengaileen Niilalle ja Anssille, josta sitten lähettiin joihinkin kotibileisiin Niilan,Loten,Thomasin ja yhen romanialaisen Georgianan kanssa. Jollain hollantilaisella Rikillä oli juhlat ilmeisestikin sen takia, kun se palaa Hollantiin nyt lähiaikoina. Siinä vaiheessa kun me tultiin sinne Rikin kämpille niin oli kuitenkin jo niin myöhä, ettei hirveen kauaa keretty olla ennen kun Rik halusi koko porukan ulos. Lähettiin sitten koko porukka suunnistaan siitä kaupunkiin. Siinä vaiheessa meitä oli varmaan joku 15-20. Porukka vähän hajos sitten kuitenkin siinä matkan varrella ja kukin meni aikalailla omia reittejään. Loppujen lopuksi minä ja Lotte ei päädytty mihinkään baariin. Istuttiin siinä kadun varressa varmaan joku vajaa tunti ja juteltiin ihmisten kanssa. Oli taas niin paljon tuttuja liikenteessä, kuten normaalistikin viikonloppuna. Päätettiin sitten lähtä kotiin jossain vaiheessa, en muista yhtään paljonko kello oli.

Eilen eli lauantaia taas väsymys paino. Eilen jo tuntu, että ei jaksa tehä yhtään mitään. Kuitenkin oltiin Reyesin kanssa sovittu jo pari päivää aikasemmin, että mennään jonnekki kattoon Real Madrid-Atletico Madrid. Mentiin sitä sitten kattomaan 8 maissa yhteen pubiin tuossa barriossa. Lotte oli siis myös mukana. Miettikää kattomassa futista baarissa, Lotte wtf?!?! :D Haha. Mutta Real voitti, jeeee! Pelin jälkeen odoteltiin siinä sitten jonku aikaa, että Rodri saapuu keskustaan. Käytiin siinä välissä ostamassa Reyesille kepabbia ja syömässä yhet montaditokset. Rodri tuli keskustaan ison kaljapullon kanssa, joten meidän sitten piti mennä vähäksi aikaa yhteen puistoon istuskelemaan, että Rodri saa juotua kaljansa :D Tämän jälkeen mentiin sitten vähäksi aikaa Carpeen, mutta lähdettiin ehkä tunnin Carpessa olon jälkeen kotiin, kun väsymys alkoi painaa liikaa. Rodri oli vähän pettynyt ja mietti miksi lähettiin kotiin niin aikasten. Eihän kello ollut kuin "vasta puoli 2" Mutta ihan pakko oli tulla nukkumaan.

Tänään heräsinkin sitten aikasin vaikka onkin sunnuntai. Tänään nimittäin pelattiin paikallinen futisderby tuossa stadionilla! Hercules, joka on siis Alicanten joukkue, kohtasi Elchen. Elche on tuossa 30 kilsan päässä Alicantessa ja paikalliset ihmiset täällä on hehkuttanu tuota peliä ja verranu sitä jopa Barca-Madridiin :D Pakkohan sitä oli sitten mennä katsomaan! Pelin ajankohta vaan oli tosi typerä, peli alko kello 12.00! :D Ei se auttanut kun kymmeneltä ylös ja sitten suunnistaan pikkuhiljaa stadionille ostaan lippuja! Vitsi oli taas tunnelmaa! Täällä on oikeesti ihan kaikilla jotain Herculesin fanituotteita, kaulahuivi vähintäänkin. Mun mielestä on niin hienoa, että jotku voi olla nuin ylpeitä omasta joukkueestaan. Hercules ei pelaa siis edes La liigaa vaan 1.divisioonaa, mutta silti ihmiset on niin tohkeissaan! Ja voi sitä riemun määrää kun tulee maali!:D  Aluksi vähän pelotti mennä kattomaan peliä yksin, mutta oli aivan huippua! Istuin sellasen pariskunnan vieressä, joka oli Elchestä ja ne oli aivan älyttömän kivoja ja jutteli mulle kaikkia kivoja. Ainut huono puoli oli se, että Hercules hävis. 2-1. Mutta aivan mainio kokemus oli kyllä, harmi kun ei Herculeksen pelejä pääse näkemään enemmän enää. 

Tälle illalle ei oo kyllä tiedossa mitää muuta ku lepoa. Anssi soitti tuossa vähän aikaa sitten, ja sano että tulevat Niilan kanssa käymään jossain vaiheessa. Lähen varmaan tässä käymään lenkillä ennen sitä, mutta muuten vietetään ilta kyllä ihan kotosalla. Sosiaalityön esseestä puuttuu vielä 4 sivua, ja deadline on keskiviikkona, joten sen parissa pitänee myöskin vielä illan päälle työskennellä. 

Mutta eipä tässä muuta tällä erää. Kuullaan taas! :)

Laura