Noniin! Kone toimii! JEEEEE. Ratkaisu ongelmaan oli yksinkertasempi ku kukaan ois voinu uskoakaan: vaihdoin selaimen Google Chromeen Internet Explorerin sijaan ja tsädäm netti toimii taas! Eilisestä asti oon tätä pystyny käyttämän ja pikkuhiljaa alan jo uskaltaa uskoa, että tosiaanki toimii! Tietenki tässä on riski, että tää jossaki vaiheessa taas pimahtaa, mutta nyt on ainaki varmaa, että en koskekaan tuohon Exploreriin. Mutta nyt kun tää kone toimii vielä näin hyvin, niin kirjotan lyhyesti tämän viikon tapahtumista. 

Keskiviikkoiltana tosiaan päädyttiin Loten, Reyesin, Sallyn ja Elysen kanssa syömään montaditoksia.Montaditokset on siis käytännössä aivan sama asia kun tapakset. Oli aika huvittavaa, koska ollaan tosi monta kertaa kävelty sen montaditospaikan ohi Loten kanssa ja mietitty, että miksi siellä on aina niin paljon porukkaa. Mutta nyt käytiin siellä itekki ja selvis kyllä syy. Siellä on keskiviikkosin sellanen erityistarjous, että jokainen komponentti (vai millä nimellä niitä nyt kutsutaan) maksaa yhen euron. Eli siis mikä tahansa juoma on yhen euron ja siihen jos haluaa jotain pientä syötävää päälle niin jokainen juttu maksaa sitten lisäksi yhden euron. Oli kyllä tosi hyvää ja edullista! Aateltiin, että pitää käydä siellä joka keskiviikko syömässä ja kokeilemassa kaikkia niitä montaditoksia. Kiire meinaa kuitenkin tulla, jos meinataan kaikki käydä läpi, koska niitä on siellä kuulemma 100 erilaista :D

Torstai oli mulla sitten todellinen urheilupäivä. Pelasin 2 kertaa futista ja sen lisäksi juoksin vielä vähän ylimäärästä. Ensin pelasin kolmesta vartin yli neljään futista sellasen porukan kanssa. Ne oli suurimmaksi osaksi jenkkiläisiä. Täällä on hirveesti jenkkiläisiä vaihtareita ja niillä on semmonen oma järjestö (vähän niinku meillä Erasmus), jonka kautta ne on sitten varanneet itelleen yliopistolta futisvuoron joka viikolle. Reyes käy siellä pelaamassa niitten kanssa, joten sitä kautta sitten löysin tieni sinne. Reyesin lisäksi tunsin sieltä ennestään Elysen ja Rodrigon. Oli kyllä ihan hirmu hauskaa! Kaikki oli tosi rentoja, ja kaikki kehu hirveesti ku pelasin muka melko hyvin. Itteä kyllä rupes masentaan kun huomas että tatsi oli ihan hukassa ja pallo karkaili koko ajan! Kuitenkin, harjottelin sitten illalla vielä 7-8 yliopiston joukkueen kanssa. En oo oikeesti ikinä ollu missään reeneissä, joissa ois yhtä huono taso ja yhtä hidas tempo. Ärsyttää hirveesti, kun haluisin kyllä reenata aina kun mahollista, mutta tuntuu että tuommosesta on enemmän haittaa ku hyötyä. Ei tuu otettua yhtään tosissaan, ja tulee vaan käveltyä siellä reeneissä. Espanja on kyllä jalkapallon luvattu maa, mutta ei kyllä näköjään tytöille.  

Torstai-iltana olin kaiken urheilun jälkeen niin poikki, etten jaksanu kyllä lähteä enää yhtään mihinkään vaikka tarkotus kyllä aluksi oli. Käytiin Loten kanssa syömässä yhessä kiinalaisessa, joka on meijän lähellä. Tosi huvittavaa, että löydettiin se ravintola vasta joskus tässä tällä tai viime viikolla. Jos ei olla jaksettu tehä ruokaa niin ollaan aina ennen käyty syömässä yhessä kiinalaisessa tuolla rannassa, mutta nyt ei tarvikkaan enää kävellä niin kauas, vaan voi mennä tuohon lähelle. Ihan hyvää ruokaa siellä on, mutta palvelu on niin huonoa, että mua ärsyttää! Ei olla kertaakaan nähty kenenkään työntekijän hymyilevän siellä . Mutta silti siellä tulee käytyä, koska se on niin lähellä.

Perjantaina käytiin Loten kanssa Plaza Mar 2:sella. Se on semmonen iso 3-kerroksinen kauppakeskus, jonne on meiltä matkaa joku reilu 5 kilometriä. Siellä on vaatekauppoja, kenkäkauppoja, korukauppoja, ravintoloita, elokuvateatteri ja sellanen iso supermarket. Lähin ettimään itelleni t-paitaa ja sen myös löysin. Sen lisäksi ostin topin ja neuleen. Lotte ei tainnut ostaa mitään. Täällä alkaa kauppoihin tulla jo talvivaatteet myyntiin, joten esimerkiksi t-paitoja oli kyllä tosi hankala löytää!  Mutta ne mitä siellä sitten oli, olikin sitten kivasti alennuksessa. 

Perjantai-iltana oltiin ulkona aluksi Reyesin, Rodrin ja niiden kavereiden kanssa. Haluttiin Loten kanssa kokeilla jotain uutta yökerhoa, joten päädyttiin sitten sellaseen yökerhoon, jonka nimi on Swing. Mentiin jonottamaan, että päästään sisään, kunnes sitten yks sisäänheittäjä tunnisti meidät, bongas meidät siitä jonosta ja päästi meidät jonon ohi. Saatiin sen kautta myös sitten ilamset shotit. Swingissä oli hyvää se, että siellä oli lähinnä paikallisia ja melko vähän vaihtareita. Näki vähän paikallisten yöelämää ja ennen kaikkea ei tarvinu katella samoja naamoja mitä aina kun on ulkona :D Siihen ne Swingin positiiviset puolet sitten jäikin. Harmitti vähän, kun siellä soi niin huono musiikki . Tai se oli varmaan ihan hyvää musiikkia, mutta kun oli hirveesti biisejä, joita ei tunnistettu niin ei oikeen huvittanut sitten tanssia. Varmaan ne oli just sellasia biisejä joita Espanjassa soi radiossa. Vähän ristiriitaset fiilikset jäi siis Swingistä, mutta kyllä mää tosiaanki haluan mennä sinne uudestaan! Kyllästyttiin vähän siihen musiikkiin, joten lähettiin sitten kesken illan tuttuun ja turvalliseen 5 avenidaan. Siinä vaiheessa oli jo niin myöhä, että ei oltas oikeesti päästy ilmaseksi, mutta siinä oli sitten semmonen mukava poika siinä ovella, joka päästi meidät ilman että piti maksaa :D Ei me kuitenkaan kovin kauaa sielläkään sitten viihdytty ku oltiin niin väsyneitä, että oli pakko lähteä nukkumaan. 

Eilen eli Lauantaina saatiiin vieraita. Yks Loten kaveri Pekka tuli käymään. Se on perheensä kanssa Torreviejassa käymässä ja oli meillä nyt sitten yhen yön (La-Su). Käytiin Loten ja Pekan kanssa sitten eilen taas vähän ulkona, mutta ei me taaskaan oltu kovin myöhään. Tai no, varttia vaille 5 lähettiin baarista pois, mutta täällä se on tosi aikasten, joten sen takia sanon että ei oltu kovin myöhään :D Tänään ei oo sitten hirveesti tullu tehtyä muuta, kun nukuttua ja käytyä juoksulenkillä. Mennään tänään taas kiinalaiseen syömään koska tajuttiin Loten kanssa ettei meillä on mitään ruokavärkkejä, eikä kaupatkaan oo auki. Illalla olis tarkotus mennä kans rannalle hengaileen, koska Thomasila on tänään synttärit ja se on kutsunu meidät rannalle viettään iltaa. Kauhistuttaa kyllä jo valmiiksi, että miten siellä rannalla tarkenee, koska täällä on ollu nyt viikonloppuna aivan hirveen kylmä. Lämpömittari kyllä näyttää vielä jotain 15 astetta, mutta täällä on aivan hirveän voimakas tuuli koko ajan. Yöllä oli ihan hirvee myrsky ja kun mun huoneessa on niin ohuet nuo ikkunat niin tuntuu että kohta se lasi hajoaa sen tuulen vaikutuksesta. Mutta on tuolla nyt jo kai vähän tyyntynyt.

Mutta vähän oon kyllä nyt iloinen, kun kone toimii taas ja pääsee kirjottaan. Herää vähän niinku uudestaan henkiin tää blogi. Ja, ainiin! Varattiin paluulennot  Suomeen, eli nyt on sitten varmaa, että palaan kotiin ennen joulua. 20.12 ois lennot Helsingissä ja siitä sitten seuraavana päivänä Ouluun. Tällä hetkellä tuntuu kyllä tosi hyvältä, että pääsee kotiin, mutta saa nyt nähä mikä se olo on sitten joulukuussa. Ihmisiä kyllä tulee aivan hirveesti ikävä :( Mutta aivan turha tuota lähtöä on vielä miettiä, tässä on vielä vaikka kuinka aikaa jäjellä! :)

Besos,

Laura