Noniin. Viikko on taas kohta vierähtäny ja koko ajan vaan hiipii enemmän mieleen ajatus siitä, että kohta täältä pitää lähtä. Keskiviiikkoiltana oli tosi hauskaa ja siitä asti on ollu oikeesti sellanen fiilis, että on suoraan sanottuna aivan perseestä että pitää lähtä kotiin. Tämän takia toteutin  tänään aivan extempore-idean ja kävin kysymässä kv-toimistolta mitä vaaditaan että saa jatkoaikaa omalle vaiholleen. Kysyin siis, että onko mulla mahollista jatkaa täällä vielä toinen lukukausi. En tiää aionko oikeesti jäädä toiseksi lukukaudeksi tänne, mutta ainahan sitä voi kysyä. Ja eihän siiä mitään häviä Aion palauttaa ne hakemuspaperit ja palata Suomeen. Jos saan luvan jatkaa niin Suomessa sitten voi miettiä uudelleen että haluaako tulla takas. Luultavasti en ees halua tulla takas sitten ku oon päässy Suomeen.

Tälläkin viikolla väsymys on painanut melkosesti. Maanantai, tiistai ja keskiviikko meni kouluhommia tehdessä. Tein tosiaan tuota mun sosiaalityön esseetä ihan yötä päivää. Silmät ristissä sitä väänsin ja lopetin vain niinä aikoina kun söin tai kävin urheilemassa jossain. Mutta loppujen lopuksi sain kun sainkin sen sitten valmiiksi! Mikä helpotus! En nyt tiiä onko se kovin hyvä, mutta uskon että riittävän hyvä siihen, että se läpi menee ;) Sehän on tärkeintä tietenki :D

Keskiviikkona mulla oli sitten vihoviiminen oppitunti täällä! Ei enää tunteja! :o Siitä jo huomaa, että kotiinlähtö lähenee väistämättä... Ainut mikä mulla on koulun puolesta enää jäljellä on käsipallon koe. Ja sosiaalityön kurssille pitää vielä vastata muutamaan sellaseen pieneen kysymykseen englanniksi. Ne kysymykset pitäs saada valmiiksi tänään, tai viimestään huomenna. Tuo käsipallo koe onkin sitten ihan eri juttu. En niin tuu läpäsemään sitä koetta, kun se on espanjaksi!

Keskiviikkona sitten koulun jälkeen menin yksiin kotibileisiin Karolinan ja sen kavereitten kanssa. Karolina kutsu mut niin eihän siihen voinu sanoa ei :D Oli älyttömän kivaa! Ne oli Karolinan espanjalaisen kaverin luona ne bileet ja oli aivan älyttömästi porukkaa! Varmaan lähemmäs 50 ihmistä... Keskutelin ihmisten kanssa koko illan espanjaksi ja oli aivan huikeeta ku ihmiset ymmärsi :D En siis oikeesti puhunu englantia ollenkaan.  Vasta sitten kun lähettiin siitä baariin niin siellä piti sitten joillekin ihmisille puhua englanniksi... Mutta se on niin parasta kun huomaa sen kehityksen, miten oma espanjan kielen puhuminen on kehittyny! Ja sekin on huippua kun toiset ihmiset huomaa sen! Se yks Pablokin sano mulle, että puhun paljon paremmin mitä viimeksi ku näin sitä! Ja näin sitä viimeksi joskus lokakuun puolivälisää....

Ja nyt tulee se kaikkein tärkein asia tässä päivityksessä! Pääsin mun espanjan kurssin läpi! Siis sen vaikeen, jonka kanssa tuskailin! Ja vieläpä ihan hyvin arvosanoin: 7/10 sain (: Se opettajakin koetta antaessaan mua kehu ja sano, että on tosi ylpee musta kun  pärjäsin noin hyvin vaikka se kurssi oli oikeesti mulle vaikee (: 

Nyt alan tässä työstämään nuita sosiaalityön pikkutehtäviä vielä. Tänä iltana meen sitten Karolinalle viettään iltaa. Karolina haluaa järjestää sen kämppikselle yllärisynttärit ja meen sinne. Lottekin on kutsuttu, mutta en tiiä tuleeko se mukaan kun se oli eilen aika myöhään ulkona ja nyt meinaa vähän väsyttää. Mutta. Ens viikonloppuna oon Barcelonassa, joten tästä lähtee nyt käyntiin toiseksi viiminen viikonloppu Alicantessa! Ainakin toistaseksi.

Kuullaan myöhemmin lisää :)

Laura