Koulupäivä takana ja nyt olis taas tässä koko ilta aikaa. Sossukurssin esseetä se pitäs tässä työstää tämä ilta, mutta ennen sitä voi vähän päivittää blogia :P

Sunnuntai-iltana tosiaan mentiin kuin mentiinkin sitten rannalle juhlimaan Thomasin synttäreitä! Ja ei hitto ku oli kylmä. Muuten ei ois ollu, mutta se tuuli! Mulla oli päällä villapaita,huppari ja takki ja silti paleli. Ei nyt sillain palellu, että oisin ollu ihan jäässä, mutta paleli kuitenkin. En ymmärrä miten niitä muita ihmisiä ei siellä muka paleltanu, tai ainakaan ne ei valittanu siitä että niitä ois paleltanu. Me oltiin Loten kanssa heti alusta asti sillain, että joo voidaanko mennä vaikka jonneki baariin sisään tai jonnekki ku on niin kylmä. Ja kyllä me sitten lopulta lähdettiinki Mulliganssiin. Yllättävän paljon siellä oli porukkaa, vaikka oli sunnuntai-ilta. Oltiin kuitenkin Mulliganssissa sisällä Loten kanssa ehkä joku vartti ku sanoin Lotelle, että haluan nukkua kunnolla ku maanantaina pitää kuitenki kouluun. Oltiin sitten vissiin joskus kahen maissa kotona ja puol kolmen aikaan nukkumassa (siis minä, Lotte kait valvo vielä pitkään sen jälkeen) ja yheksi piti vasta kouluun, joten kyllä siinä kerkes ihan hyvin nukkua. 

Eilen mulla ei siis ollu koulussa muita tunteja kuin espanjan kurssi yhestä kolmeen. Tuntuu, että noilla espanjan kursseilla mun itseluottamus espanjan suhteen romahtaa nollaan. Siellä kaikki on vaan niin hyviä puhumaan espanjaa! Tai no ei nyt kaikki, mutta siellä on niin paljon italialaisia ja ranskalaisia, jotka pystyy puhumaan ihan tuosta vaan ilman että niitten pitää ollenkaan miettiä miten ne ilmaisee jonkun asian. Ja myös saksalaisia siellä on paljon ja neki osaa puhua ihan hullun hyvin. Ja 1 liettualainen tyttö, sekin on aivan älyttömän hyvä. Ärsyttää, kun haluais osallistua tunnilla enemmän, mutta ei vaan pysty, koska ei pysy mukana. 

Vietin sitten loppujen lopuksi koko päivän yliopistolla, kun en jaksanut lähteä käymään kotona ennen futisreenejä, jotka mulla oli illalla. Kävin syömässä koululla, jonka jälkeen menin sitten salille ja siitä reeneihin. Eilen meinas olla jo melkeen hyvät reenit. Siis meinas olla. Ja melkeen hyvät :D Aika huonot ne vieläkin oli, mutta tehtiin sentään kuitenkin jotain. Mutta mua ärsyttää ihan hulluna kun se valmentaja haluaa, että aina kun pelataan niin pelaan topparina ( tai puolustajana, 7 vs 7 pelissä ei kait oo topparia...) Ja varsinki tuntuu, että jos siinä puolustuksessa pelaa niin sillon se varsinki on semmosta seisoskelua se "pelaaminen". Mutta en valita, kaikki mitä saa tehä pallon kanssa on vaan plussaa.

Tänään mulla oli taas vaan 1 luento, sosiaalityötä 9-11. Näin kuitenkin yheltätoista Manua yliopistolla, koska se on luvannu auttaa mua liikuntakurssin kaa! Oon ennenki varmasti selittäny Manusta, mutta se on siis espanjalainen poika, joka on lapsesta asti asunu Saksassa, mutta suorittaa täällä nyt yhtä aikaa sekä vaihtoa että työharjottelua (jotenki nuin kait se meni, en oo itekkään varma :D). Kuitennki, Manu on luvannu selittää mulle kaikki asiat liikuntakurssin teoriatunnilta, että osaan sitten kokeessa :P Opiskeltiin sitten tänään 2 tuntia esim. käsipallon historiaa ja sosiologiaa ja puolustus- ja hyökkäystaktiikoita :D Se oli oikeestaan meille molemmille tosi hyödyllinen kakstuntinen, koska mää opin ihan hirveesti käsipallosta teoriassa ja Manu oppi englantia. Manulla ei tosiaankaan oo siis mikään hirveen hyvä englanti ja sillä on huomenna englannin suullinen koe, joten se halus puhua englanniksi. En oo ikinä ennen kuullu Manun puhuvan englantia koska se sanoo ettei  " osaa ollenkaan" mutta yllättävän hyvin se puhu! Vähän oli vain aikamuodot ja sanojen taivutukset hukassa, mutta ymmärsin kyllä. Siis niin espanjalaista meininkiä, kyllä nämä täällä osais puhua jos ne vaan uskaltais.

Tämän illan ohjelmassa on siis tuota koulutyön tekemistä ja ehkä futsalia myös. Tuosta futsalista en oo varma vielä, mutta varmaan Reyesin mukaan meen pelaamaan jonnekkin yliopiston lähelle illalla. Ainakin se pittää jonkin näköstä urheilua tänään tehä. Niin ja opiskelle huomiselle espanjan tunnille että pysyis edes vähän paremmin muitten mukana....

Laura