Ihan pikainen päivitys, ennen ko sitä taas lähetään liikenteeseen! 

Viime päivityksestä on kulunu jo melkeenpä viikko ja se viikko on menny aika touhukkaasti. Kirjottaminen on jääny ko on ollu taas niin paljon tekemistä. Puolen tunnin päästä ois taas lähtö kaupunkiin päin, joten ihan pikasesti tässä viikon tapahtumia:

Perjantaina mulla oli aivan yli-urheilullinen päivä. Kävin aamusta ensin juoksemassa vuorella, jonka jälkeen kävin potkiin Niilan ja Anssin kanssa palloa ja illasta vielä menin Reyesin mukaan sen futsal-reeneihin. Tarkotus oli käydä vaan tuo juoksulenkki ja futsaltreenit, mutta Anssi soitti siinä päivällä sitten että lähenkö potkiin niin eihän siitä voinu kieltäytyä :D Mutta voin sanoa, että tuon perjantain jälkeen olin kyllä niiin poikki! Mieli ois tehny lähtä ulos vielä illalla, mutta ei yksinkertasesti vaan jaksanu! Jalloissa tuntu ja olin ihan tsippi muutenki.

Lauantaina tehtiin Loten kanssa sitten retki Torreviejaan. Tarkotus oli lähtä bongaileen suomalaisia mummoja ja pappoja, mutta yhtään suomalaista ei nähty. Ruotsalasia oli kyllä muutamia. Ja mummoja ja pappojahan siellä kyllä riitti. Kaupunki oli kaiken kaikkiaan kyllä melko kuollu, alkaa tuo lomakausi sielläkin olla ohi. En muutenkaan oikeen ymmärrä, että mikä siinä kaupungissa kiehtoo niin paljon että ihmiset haluaa sieltä ostaa oikeen asuntojakin. Ihan pikkunen paikka ja rantakin oli pienempi ku Alicantessa :D Noh, ehkä se on kesällä ihan kiva kaupunki kun siellä on paljon enemmän porukkaa.

Torreviejassa ei siis kovin paljon nähtävää ollu. Rannan lisäksi nähtiin pari kirkkoa, mutta siinä varmaan sitten aika lailla oli. Mutta! Espanajan matkan tavote tuli täytettyä, sillä ostin Ramosin paidan! Siis Ramosin espanja-paidan, Realin paitahan mulla siis on jo :D Nyt voi siis hyvällä mielin lähtä Suomeen ku semmonenkin löytyy nyt sitten matkalaukusta :D Eihän se siis mikkään aito oo eikä mittään oikeenlaista materiaalia ees, mutta parempi ku ei mittään. Ja niin halvalla se irtos, että eipä sillä oo oikeestaan ees väliä. Ramosin paita jeeee.

Launtaina illalla palattiin Alicanteen ja mää sitten lähin siitä vielä kattomaan kaupungin yöelämää Reyesin,Rodrin, Elysen ja Sallyn kanssa. Oli kyllä semmonen ilta, että ei siitä oikeestaan hirveesti oo kerrottavaa. Kierrettiin paikkoja ja ei oikeen pysytty missään paikassa varttia pitempään. Paitsi ehkä Carpessa. Siinä viiden aikoihin kaikki halus lähtä kotiin, vaikka mulla ois ollu vielä intoa juhlia. Soitin sitten Niilalle ja Anssille koska tiesin että ne on jossain liikenteessä ja sovittiin että pojat tulee hakeen mut Anandan (yökerho) eestä ja lähetään siitä sitten yhdessä jonnekki.Noh, odottelin poikia varmaan jonku puolisen tuntia siinä Anandan eessä, mutta niitä ei kuulunu. Koitin soittaaki monta kertaa mutta puhelimet oli kiinni. Jossain vaiheessa sitten en jaksanu ennää ootella ja lähin käveleen kotiin. Seuraavan päivänä selvis,että pojat oli kyllä olleet siinä Anandan eessä mutta unhotaneet että niitten pitää mua ootella ja lähteneet jonku kaverin mukaan :DD

Sunnuntai oli läksyjenteko-päivä. Päivä meni espanjaa opiskellessa. Kirjotin espanjan aineen, ja sen kirjottamiseen meni se noin 3 tuntia. Niila ja Anssi sitten soittivat että ne tulee meille kylään. Pojilla on oma netti poikki, joten halusivat tulla meille vaan käyttään nettiä :P Haha. Mutta ei se mitään, ihan kiva kun oli vieraita. Semmonen perussunnuntai oli, ei oikeen mitään kummosta tapahtunut. 

Maanantaina oli taas koulua. Olin espanjan tunnilla yhestä kolmeen ja loppupäivä meni sitten urheillessa. Futisreenit oli seittemästä kaheksaan, mutta sitä ennen käväsin salilla ja tein vähän omatoimista reeniä myös siinä yleisurheilualueella. Reenit oli taas ihan huonot ja rupes vähän masentaan. Sillä joukkueella oli peli tänään joten reenit oli aika taktiset eikä hirveesti siis tehty mitään.

Eilinen eli tiistai oli kyllä aika kiva päivä. Kävin rannassa ja kaupungilla käppäileen ja tuli nähtyä sellasiakin paikkoja joita en oikeesti vielä ennen nähnyt vaikka onhan täällä tullut oltua jo jonku aikaa :D Se oli aika huvittavaaa. Mutta siis joo, koko päivä oikeestaan tuli käveltyä ja oltua ulkona. Oli muuten hirmu lämmin päivä! Siinä vaiheessa ku lämpömittaria katoin niin kello oli jotain 6 ja lämpömittari näytti 19. Uskon että kyllä se varmaan joku 22-23 siinä päivällä ois näyttäny. 

Apua, nyt on vähän kiire jo ku Lotte tuossa lähtövalmiina oottelee. Ollaan siis taas lähössä perinteisesti keskiviikon tapaan syömään ensin montaditoksia ja sitte  Mulliganssiin, jossa on taas se open bar. En juonu muuten yhtäkään sangriaa viime viikon open barissa,vaikka ne oli siis ilmasia. Vähän oon ylpiä ittestäni! Tänään aattelin tehdä saman:) Anssi ja Niila tulee tosiaan varmaan mukaan. Kiva ilta taas tulossa :)

Nyt mennään.

Laura