Lämmin päivä Alicantessa takana ja huomenna sitten (tai no nyt tulevana yönä) kohti Barcelonaa! Lähen tosiaan sellaselle Erasmus-tripille eli sinne tullee Erasmus-opiskelijoita Murciasta, Valenciasta ja Alicantesta! Vähän ehkä jäntskättää kun en tunne etukäteen oikeestaan varmaan ketään, mutta eiköhän siellä tutustu ihmisiin! 

Tänään ei oo hirveesti tullu tehtyä mitään. Aamulla kävin kävelyllä rannassa. Kävin myös mercadossa (kauppahalli) kattomassa, että mitä siellä näkyy mutta eipä siellä hirveesti mitään ihmeellistä ollu. Käytiin Niilan ja Anssin kanssa potkimassa. En oo pitkään aikaan koskenu ja palloon ja sen takia kyllä energiaa riitti! Huh, oli niin ihanaa päästä potkiin <3 Nyt tuli taas semmonen olo, että haluaa mahollisimman nopiaa kotiin, että pääsee kunnolla potkimaan ja pelaamaan. Mutta 2 viikkoa niin pääsen reenaamaan, jes <3

En nyt jaksa tässä hirveesti kirjotella, kun aattelin mennä nyt muutamaksi tunniksi nukkumaan ennen kun pitää jo herätä Barcelonan reissua varten. En kyllä tiiä onko hirveesti järkeä mennä nukkumaan, mutta meinaa kyllä väsyttää sen verran että eiköhän se kannata. Aattelin sitten herätä josku 2 aikaan, kun neljältä meillä on lähtö.

Mutta sunnuntaina tai maanantaina lisää kun oon palannut reissusta! Hauskaa reissua minulle!

 

Laura