Muutto suoritettu! Ollaan nyt omilla kämpillä ja vai mahoton ku tää on niin hieno! Päätettiin nyt sitten tosiaan ottaa tää koko kämppä meille kahestaan ja eletään nyt niin luksuselämää että voi että. Vähän kyllä pelottaa kun täällä on niin paljon kaikkia tosi kalliin näkösiä esineitä, jotka menee tosi helposti rikki :D Pitää tosi tarkasti miettiä, että ketä kutsuu kylään :D Ja mitään partyjahan me ei tosiakaan ruveta täällä pitämään. Lottea pelottaa ehkä vähän enemmän ku mua. Meillä oli tarkotus, että Lotte nukkuu tossa vähän niinku "päähuoneessa", mutta sitten vaihettiin ku Lottea rupes pelottaan että se rikkoo jotain :D Eli mää oon nyt sitten tommosessa oikeesti luksushuoneessa, jossa on esim. oma parveke, semmonen sikaleveä sänky ja sitten jotain ihme patsassysteemejä joista en ees tiiä mitä ne on :D

Käytiin just kaupassa ja päästin tekemään oikeeta ruokaa! Spagettia ja jauhelikastiketta ja seki tuntu niin luksukselta ku viikko ollaan syöty pelkästään patonkia ja ja hedelmiä. Nyt meillä on täällä vähän niinku pienet tuparit menossa: syödään kakkua ja juodaan skumppaa yksien Mikon ja Kristianin kanssa tässä. Illalla mulla olis tiedossa tommoset Erasmus welcomingpartyt eli sinne kai se pitää mennä :D Pitää toi Lotteki saada lähtemään johonkin, kun en kyllä oo menossa jos yksin joudun käveleen keskustasta kotiin. Mut eiköhän se noitte poitsujen kaa johonki lähe.

Tapasin tänään muuten koulussa 4 suomalaista. Aiemmin oon tavannu vaan yhen ohimennen. Muutenki tänään tuli tutustuttua tosiin moniin uusiin ihmisiin. Mut voisin lopetella ja jatkaa kakun syömistä nyt ku en oo vieraanvarainen tälllä hetkellä näköjään. Paremmalla ajalla lisää.

Laura