Eilen illalla oli ihan tosi kivaa. Oltiin viettämässä iltaa Reyesin ja sen kavereiden kaa. Siinä porukassa oli lähinnä paikallisia ja jenkkejä. Oltiin aluksi tuolla vanhassa kaupungissa sellasessa kivassa puistossa ja siitä sitten lähettiin etenemään ja käytiin aika monessaki baarissa.  Tosi monella baarilla on täällä oma sisäänheittäjä, jonka  tehtävä on houkutella ihmisiä kaduilta baariin sisään lupaamalla ilmaset shotit. Aika monet ilmaset shotit saatiin eilenki. Reyes ei halunnu juua sen shotteja eilen ollenkaan, joten mää sitten uhrauduin ja join ne sen puolesta. En nyt sitten tiiä, oliko loppujen lopuksi kovin hyvä idea :D Mutta saatiin tosi paljon uusia kavereita, mikä on aivan mahtavaa, ja päästiin taas väläytteleen meijän espanjan kielen taitoja ;)

Meni aika myöhään eilen, joten ei olla tänään tehty oikeestaan mitään. Tänään on joku yliopiston oma juhlapäivä/pyhäpäivä, joten ei oo kouluakaan tänään ollu. Ite oisin päivällä voinu tehä vaikka mitä, mutta Lotte nukku varmaan johonkin neljään (kuten yleensä ;D), enkä sitten jaksanu yksinkään oikeen mihinkään lähtä. Ruokakauppaan meillä on tässä ollu tarkotus mennä jo pitemmän aikaa, mutta jostain kumman syystä molemmat jumittaa koneella :D

Huomenna me lähetään Valenciaan! Ja nyt ollaan siis ihan oikeesti lähössä :D Juna lähtee 7.20 täältä ja on Valenciassa joskus 10 aikaan muistaakseni. Ei oo ees mitenkään hirveen kallista, jotain 17 euroa yhteen suuntaan. Mietitiin, aluksi, että oisko pitäny jo tänä iltana lähtä, mutta ois ehkä vähän liian lyhyellä varotusajalla tullu, ku ruvettiin nuita menoja kattomaan tosiaan vasta tuossa muutama tunti sitten. Takasin suunniteltiin tulevamme joko sunnuntai-iltana tai maanantaiaamuna aikasin, riippuu vähän miten aika riittää. Pitää kyllä tänä iltana tarkasti vielä sunnitella ja kattoa, että missä halutaan käydä, ku Valenciakin on kuitenkin aika iso paikka kierrettäväksi yhessä viikonlopussa.

Oon tässä viime päivien aikana ruvennu tykkäämään Alicantesta koko ajan vaan enemmän ja enemmän. :) Tällä hetkellä täällä viihtyy aivan älyttömän hyvin! En vois kuvitellakaan lähteväni pois vielä pitkään aikaan! Ei oo enää tietoakaan siitä koti-ikävästä, mikä mulla oli viime viikolla. Tuntuu, että kaikki ihmiset (sekä paikalliset että ulkomaalaset) on aivan älyttömän mukavia ja ihmisiin on helppo tutustua. Nyt kun espanjakin alkaa jo pikkuhiljaa taittua niin uskaltaa myös paikallisten kanssa keskustella. Ne on kaikki aina ihan mielissään ku osaa espanjaa :)

I love my life :)

Laura