Kirjotin eilen bolgimerkinnän ja just ku olin saanu kirjotettua niin kone päätti sitten taas irtisanoa ittensä. Vitsi ku meinas mennä hermot! Nyt kuitenkin uus yritys, ja toivottavasti tällä kertaa onnistuu. 

Eli alkuviikko on mennyt aika lailla opiskelun merkeissä. Mulla oli tänään tuo espanjan koe ja siihen lukiessa meni maanantai ja tiistai. Ihan turhaa panikoin tuosta kokeesta, koska loppujen lopuksi se meni paljon paremmin mitä kuvittelin! Luetun ymmärtäminen meni tosi hyvin, luulen että ymmärsin koko tekstin ihan täysin. Sanastotehtävätkin onnistu tosi hyvin! Kielioopi ei ollut mitenkään ylitsepääsemättömän vaikea, mutta hieman haasteellinen kyllä. Jotkin asiat tiesin melko varmasti mutta muutamia oli myös semmosia kohtia, joista ei kyllä ollut mitään hajua. Suurimman ongelman mulle kuitenkin tuotti kirjoitelma. Ei se muuten olis ollut mitenkään vaikea, mutta mulla loppu aika ihan kokonaan kesken! Ärsyttää. Oisin pystyny väsäämään vaikka miten hyvän kirjotelman, mutta ei vaan ollut aikaa! Piti sitten äkkiä hutasta vaan jotain. En tiedä, tuliko ees se vaadittu sanamäärä täyteen... Vähän harmittaa kyllä tuon kirjotelman osalta mutta ei paljoa, koska kaikki muut osiot kokeessa meni kuitenkin niin hyvin. 

Koko ajan vaan vähemmäksi käy aika ennen ku oon suomessa! Mää en halua lähtä! Jossain vaiheessa oli kovastikin sellanen olo että haluaa kotiin, mutta nyt taas alkaa koko ajan  vaan viihtyä  uudelleen paremmin ja paremmin ja tuntuu, että mitä lähemmäs lähtöä tullaan niin sitä vähemmän haluaa lähteä! Tuntuu, että just ku on tottunut tähän elämään täällä niin pitää lähtä! Ja ennen kaikkea, just ku on oppinu puhumaan espanjaa edes jotenkin, niin pitää lähteä. En mää silti vois kuitenkaan sanoa, että mua harmittaa lähtä. Melko lyhyeksiähän tämä kokemus täällä loppujen lopuksi jää, mutta sille nyt vaan ei voi mitään. 

Huomaa, että tännekin on talvi tulossa. Nykyään paistaa vaan koko ajan vettä. Siis ihan koko ajan. Kaiket päivät ja kaiket yöt. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä täällä oli sitä paitsi trombi! Aatteltiin Loten kanssa vaan aluksi, että se oli ihan mielettömän kova ukkonen. Siis oli oikeesti aivan mielettömän kova. Jälkeenpäin sitten selviski, että ei ollut mikään tavallinen ukkonen vaan ihan oikee trombi. Haha. No ei täällä mitään vahinkoa kuitenkaan ainakaan mun tietääkseni oo sattunut, joten ei siinä mitään. 

Ei ole tosiaan nyt hirveästi kirjotettavaa, kun ei oo tullut hirveesti tosiaan muuta tehtyä kun opiskeltua. Eilen kävin pelaamassa taas jenkkien kanssa futista ja oli kyllä taas ihan älyttömän kivaa. Nyt varmaan tästä lähen pikku lenkille ennen ku mennään syömään. Keskiviikkoiseen tapaan mennään taas montaditoksille. Tänään pelattais kans Milan-Barca, joten saa nähä josko sitäkin päätyis johonkin kattomaan. En tiiä.

Mutta nyt lenkille.

Laura